Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zdeseny obcan

9. 11. 2010 11:13
spis zprisnit kriteria koho sem vpustime

Dnes se sem dostane kazdy kdo podplati urednika nebo ho dotahne montovna na slib modreho z nebe. Ze jsou takovi pro spolecnost zatezi je eraru fuk a to by se melo menit.

0 0
možnosti

dampfer

8. 11. 2010 23:00
Předpokládám

že tento evropský režim socialistického liberalizmu přivede EU do naprosté zkázy, dementní idealisté věří na Hejkala, dobrou vílu Perinbabu, Arabelin prsten atd atd, dementi nejsou schopni pochopit jak si nás třeba ruští mafiáni zcela rozeberou a zlikvidují, přes hlášení počtu zločinů i přes osobní zkušenosti, zodpovědní lidé hledí jen na osobní profit a budoucnost vlastního národa je všem potentátům šumafuk. AŤ jsou od rudooránž přes modro-zeleno-černo --MIMIKRY zabarvení, všechno jedna krevní skupina RH--KKSP== každá koruna se počítá.Proto máme imunitu.

0 0
možnosti

FoDa

8. 11. 2010 22:20
Hmm...

Ano, Česká republika se

opravdu nechystá vytvářet nějaké specifické bariéry pro pobyt cizinců na svém

území atd.. Přijetím Lisabonské smlouvy jsme se totiž dobrovolně vzdali jakékoliv svéprávnosti v oblasti imigrační politiky.

To, že do Evropy proudí bez jakéhokoliv odporu nebo dokonce možná plánovaně obrovské masy často pologramotných imigrantů, kteří nepředstavují pro společnost žádný přínos a jsou živeni z peněz a na úkor původního obyvatelstva, je neuvěřitelnou a dobrovolnou sebevraždou tohoto kontinentu. :-/

0 0
možnosti

Amoniak

8. 11. 2010 23:35
Re: Hmm...

Dokud se od brusele netrhneme jedem v tom ...

0 0
možnosti

Lumpíí po banánu 2

8. 11. 2010 22:07
štědrost nad rozum

všichni emigranti dostanou z našich peněz: ošacení, ubytování, stravu. lékařskou péči, vzdělání, toaletní potřeby, prací prášky .... prostě vše, co potřebují ke spokojenému životu a co si ostatní občané musí koupit za své vydělané peníze (pominu-li nepřizpůsobivé). Takže pokud mají i ostatní země tak benevolentní systém, vyplatí se kočovat po různých zemích a nic nedělat  - jen vysávat systém

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2533x
Absolvent policejní akademie ČR, odborník na finanční kriminalitu, zejména problematiku praní špinavých peněz, ideový otec problematiky vyhledávání a zajišťování zločineckých zisků, zakladatel a ředitel Finanční policie, později náměstek ředitele Úřadu služby kriminální police a vyšetřování.V červnu 2008 ukončil na vlastní žádost služební poměr u Policie ČR. Více podrobností o autorovi na na www.zimmel.cz.