Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

brnl

15. 8. 2009 10:06
Tož nic proti hašení

ale hlavně by se nemělo tak pilně přikládat. 

Tož ono když takový Kocáb se např. chlubí tím že soudně znemožní Řápkové vybírat pokuty pomocí exekutora tak tímhle tady vlastně znemožňuje jakkoliv postihnout notorické porušovatele zákona, tedy lidi kteří kradou, ničí cizí majetek, dělají spoluobčanům ze života peklo, když tihle paraziti neplatí ani nájem tak nakonec udělá rasistický zločin i z toho aby tyhle neslušné vystěhovali tam kam patří.

Je opravdu nemravné takto chránit tyhle neslušné parazity, pomáhat by se mělo hlavně těm slušným kteří se někde v tom janovském pekle ocitli a to bez ohledu na barvu kůže,  potom by ty extremisty těžko normální občan mohl podporovat.

0 0
možnosti
JM

Malicekk

14. 8. 2009 20:14
nejen

nejen hasit, deratizovat je treba tento cesky stat od smrduteho hnedeho moru. Pozavirat tuto zver a do dolni rozinky do uranovych dolu at delaji konecne neco pro vlast a neohrozuji zivoty malych dvouletych deti. 

0 0
možnosti
N

nnyky

14. 8. 2009 21:09
Re: nejen

Nechceš dělat poradce Kocábovi? Náramně by si se k němu hodil :-(

0 0
možnosti
J

jirkaknop

14. 8. 2009 18:14
Nechci nějak podceňovat extremismus

ale u těch kluků se nedomnívám,že šlo o extremismus jako hnutí nebo nějaký program. Spíš se jednalo o mladické vybočení z normálu,bohužel s děsivými následky.Ale uvidíme dál,je o tom málo informací.

0 0
možnosti
B

brnl

14. 8. 2009 21:07
Re: Nechci nějak podceňovat extremismus

Si nedělej srandu, tohle je asi takové vybočení z normálu jako když se jiní čeští mládenci rozhodli že si ze srandy zkusí někoho zabít, nakonec vylákali kamárádku jednoho z nich utloukli ji a podřezali na závěr. Kdybychom tady neměli tu  patologickou pahumanistickou elitu která nás ustavičně otravuje se svými psychickými problémy tak bychom takovéhle zavěsili na šibenici a další už by si takovéhle experimenty zřejmě nedovolili.

Tihle mládenci to je naprosto obdobné ti by měli strávit v kriminále za tohle "vybočení" 20 let.

0 0
možnosti
E

editi

14. 8. 2009 17:38
Ohledně

zadržených v případě Vítkov se jedná o proplacení velkých, říkám opravdu velkých peněz bonzákům. Jinak by slavná policie na nic nepřišla. Aspoň ty vynaložené prašule splnily svůj úkol.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

3lipy

14. 8. 2009 17:30
Lze tušit zakuklené extrémistý

u policie, soudu, u vojska i ve vládě. Chce to jen vidět a přiznat si to. S rasismem se začíná potýkat, od nástupu Obamy, i Amerika. Jenže tam si s tím poradí velice rychle. Totéž je nutné udělat u nás. Pan Komorous je sice ranař, je mu vytýkána komunistická minulost, ale je to profik na svém místě. Škoda, že ho v případě vítězství ODS se budou snažit odvolat. A budou se ho snažit zlikvidovat možná ti, kteří na rozdíl od něho nevystudivali "jen" STB jazykovou školu...

0 0
možnosti
NB

j@ck

14. 8. 2009 17:36
Re: Lze tušit zakuklené extrémistý

komorous je neprijemny fanatik, co by nejradsi zaviral za vykoureni jointa do vezeni. Myslim ze uz tento jeho postoj ukazuje, ze neni schopen rozlisovat spolecenskou nebezpecnost a na svem miste nema co delat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2533x
Absolvent policejní akademie ČR, odborník na finanční kriminalitu, zejména problematiku praní špinavých peněz, ideový otec problematiky vyhledávání a zajišťování zločineckých zisků, zakladatel a ředitel Finanční policie, později náměstek ředitele Úřadu služby kriminální police a vyšetřování.V červnu 2008 ukončil na vlastní žádost služební poměr u Policie ČR. Více podrobností o autorovi na na www.zimmel.cz.