Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

BoboHml

13. 4. 2009 14:18
.

R^

0 0
možnosti
VZ

zimmel

13. 4. 2009 13:06
Těch stromů by bylo škoda.

Děkuji za váš příspěvek i vaši vlídnou starost o mé pocity. Svůj odchod od PČR jsem  rozchodil ještě předtím, než jsem odešel. Věděl jsem co dělám. To, s čím se smířit nemohu a ani nechci je impotence české policie při vyhledávání a zajišťování výnosů z trestné činnosti. Tenhle problém ovšem současné vedení PČR nikdy nevyřeší, pokud si ho nepřipustí, nebo o něm bude veřejnosti dokonce lhát...;-)

0 0
možnosti
LN

divík

8. 4. 2009 5:18
Čas hojí rány

Vážený pane, nejsem odborník na policii ani na finance, ale zkuste to nějak rozchodit, že to půjde i bez Vás. Jestli něco umíte, o čemž nepochybuji, tak se nějak realizujte, výborný je kácet stromy..;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2533x
Absolvent policejní akademie ČR, odborník na finanční kriminalitu, zejména problematiku praní špinavých peněz, ideový otec problematiky vyhledávání a zajišťování zločineckých zisků, zakladatel a ředitel Finanční policie, později náměstek ředitele Úřadu služby kriminální police a vyšetřování.V červnu 2008 ukončil na vlastní žádost služební poměr u Policie ČR. Více podrobností o autorovi na na www.zimmel.cz.